Atunci cand copilul tau outgrows carseat ei copil, este timpul pentru a căuta o decapotabilă Car Seat. Scaune transformabile auto sunt construite pentru a face exact acest lucru - converti efort din spate se confruntă cu sarcina de a transmite-cu care se confruntă. Copiii devin, în general, prea mare (sau prea greu!) Pentru carseat copil atunci când ajunge la cincisprezece lire sterline. În acel moment ai putea trece la un loc convertibile şi setaţi-l în aşa fel încât copilul se confruntă la spate.

Odata ce micutul tau ajunge la primul an şi cântăreşte douăzeci de lire, scaunul convertibile poate fi invartit cu care se confruntă frontward şi continuă să fie spatios si confortabil. Aproape toate scaunele convertibile masina va acomoda copilul în creştere până în anii copilul la aproximativ patruzeci de lire sterline. Multe haine copii locuri convertibile cocoş înapoi şi că este o caracteristică de mare în timp ce copilul se confruntă în spate. Că modul în care scaunul auto nu este pescuit sportiv înainte şi acesta va fi suficient de confortabil pentru fetita sa doarma inch

Unele modele nu funcţionează, precum şi cu care se confruntă înapoi, din cauza poziţiei de scaun din spate. Este dificil de spus cum un scaun maşină decapotabilă va funcţiona până când nu-l instalat. În cazul în care, probabil, va alege unul cu un dispozitiv rabatabile, acestea au tendinţa de a se potrivi frumos indiferent.

Ca fiica copil devine un copil, ea este de natură să aprecieze cu adevărat plimbari in masina si iubesc cu adevarat ei scaunul confortabil maşină decapotabilă. Înălţime a scaunului permite sa se uite la ferestrele efort şi a vedea lumea care trece. Să nu mai vorbim de pluş scaunul este foarte confortabil si ii place sentimentul sigure cu 5 puncte-harnaşament.

Dar curând fetita ta va deveni o fată mare şi va trebui să aibă un scaun de masina mai mare de a continua să fie cât mai sigure posibil. Acum este timpul pentru a căuta un scaun auto copil mic. Cele mai multe carseats copilul poate manipula un copil de până la 80 la 100 de lire sterline si au un sistem de 5 puncte-harnaşament.

Un scaun copil este diferit de un scaun de rapel pentru motivul că aceasta include un sistem de 5 puncte-ham nu, un 3-punct-ham sau o centură de siguranţă. Toddler  jucarii copii sunt pluş şi cum ar fi scaune capitonate convertibile, în timp ce mulţi Booster Scaune auto sunt dotate cu un scaun spatele gol, căptuşită.

Un număr de părinţi se simt mai în siguranţă cu tinerel lor într-un sistem de 5 puncte-ham, chiar dacă cel mic este suficient de mare pentru călătorie într-un rapel cu o centură de siguranţă în întreaga tură şi piept. Indiferent de ce tip de carseat le selectaţi, asiguraţi-vă că pur şi simplu tânăr este sigură şi sunet într-un scaun copil care este, cu siguranţă adecvate pentru greutatea lui. Şi fără excepţie, mereu, mereu cataramă-te!



Leave a Reply.

    Author

    Write something about yourself. No need to be fancy, just an overview.

    Archives

    October 2010

    Categories

    All

    RSS Feed